Presse

På denne side kan du finde inspiration og materiale til artikler og indslag om Hvis uheldet er ude…-indsatsen. Kontakt os også gerne, hvis du har spørgsmål, eller skal bruge andet materiale.

Som led i indsatsen har vi produceret tre inspirationsfilm. Formålet med inspirationsfilmene er at præsentere grundprincipperne i førstehjælp til børn. Filmene hen­vender sig både til personale i dagtilbud, der har førstehjælpskompetence og dem uden. Medarbejdere der har taget et kursus kan bruge filmene til at opfriske principperne, der knytter sig til førstehjælp. Samtidig er det filmenes formål at inspirere personale i dagtilbud, der ikke har taget et kursus, eller trænger til at få dem opfrisket, til at gennemføre et første­hjælpskursus. Filmene kan ikke erstatte et kursus.

Når vi kommunikerer om kampagnen, gør vi det altid med hashtagget #hvisuheldeterude. Det må du også meget gerne bruge. Vi bruger både hashtagget, når vi er på Facebook, Instagram og Twitter. Du hjælper os med at sprede budskabet, når du bruger hashtagget.

 

Kontakt

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Tine Eggert
Fuldmægtig og Praksiskonsulent hos
Børne- og Undervisningsministeriet
Styrelsen for undervisning og kvalitet
tegg@socialstyrelsen.dk
+45 41 93 25 30

Move Copenhagen

Knirke Lindby
Projektkoordinator
knirke@movecph.com
+45 51601582